Genç aşçı adayları Bursa’nın gurur oldu

Bursa’nın genç aşçıları Esra Öznur ve Fatma Geçgel, BAOB Restoran’ın sponsorluğuyla katıldıkları 1.Uluslararası Yemek Festivali’nden şampiyonlukla döndü.

Genç aşçı adayları Bursa’nın gurur oldu

AYKUT GÜNGÖR

Esra Öznur ve Fatma Geçgel Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı 12. Sınıf öğrencisi. Genç aşçılar, yarışmalarda kazandıkları derecelerle, Bursa’yı gururlandırıyor. Esra  ve Fatma , İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Yemek Festivali’nden de şampiyonlukla döndü. Makarna, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışmada Esra Öznur iki kategoride birinciliği, bir kategoride ise üçüncülüğü, Fatma Geçgel ise iki kategoride ikinciliği, bir kategoride üçüncülüğü aldı. Farklı, yeni tatlar keşfetmek için mutfakta yeniliğe açık bir tarzı olduğunu belirten Esra Öznur’un hedefinde, Milano’da aşçılık eğitmeni olmak var. Fatma Geçgel ise, “Hayalim, Türkiye’de kalmak değil, kendimi aşmak, dünya lezzetleriyle tanışmak, sıradan değil, farkındalığı bulmak. Çılgın bir şef olmak hayalimiz. BAOB Restoran bize birçok destekte bulundu. Bu desteği asla unutmayacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X