Genç atletlerin kupa coşkusu

Eskişehir’de yapılan ‘Turkcell Gençler Atletizm Finali’ni üçüncü sırada tamamlayarak Büyükşehir Belediyesporlu atletler Bursa’yı sevindirdi.

Genç atletlerin kupa coşkusu

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Genç Takımı, Eskişehir’de yapılan “Turkcell Gençler Atletizm Finali”ni üçüncü sırada tamamlayarak Bursa’ya bir kupa daha kazandırdı. 1500 metre yarışlarında Tuğba Akdoğan ile birincilik, gülle atmada Sinem Yıldırım ile birincilik, 200 metrede İpek Usta ile üçüncülük, 3000 metrede Latife Güven ile üçüncülük, 100 metre ve 400 metre engellide Cevriye Eryenen ile üçüncülük, disk atmada Sinem Yıldırım ile üçüncülük ve cirit atmada ise Songül Çalparmak ile üçüncülük elde eden yeşil beyazlılar, 95 puanla Fenerbahçe ve ENKA’nın ardından üçüncülük kürsüsünde yer almayı başardı.

ALTYAPININ BAŞARISI

Bursa’ya büyükler kategorisinin ardından gençler kategorisinde de üçüncülük kupası getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Baş Antrenörü İshak Kaya, altyapıdan gelen yerli sporcularla ve düşük bütçeyle iyi sonuçlar kazandıklarını söyledi. Kaya, özellikle altyapıdan gelen sporcuların, gelişimlerini başarılı yarışlarla göstermesinin Büyükşehir Belediyesi’nin spor yatırımlarında doğru işler yaptığının kanıtı olduğunu vurguladı. Kupa töreninin ardından büyük mutluluk yaşayan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un genç atletleri, objektiflere bol bol poz vererek sevinçlerini ölümsüzleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X