Genç avukatlar başkan adaylarıyla buluştu

8-9 Ekim tarihlerinde yapılacak Bursa Barosu Olağan Genel Kurul’un da Başkanlık için yarışacak Av. Gürkan Altun ile Av. Şerafettin Yavuz, genç avukatlarla bir araya gelerek projelerini tanıttılar.

Genç avukatlar başkan adaylarıyla buluştu

Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclisi’nin organizasyonuyla Baro Evi konferans salonunda gerçekleşen buluşmada, Başkan adayları kendilerini tanıtarak projeleri hakkında genç avukatlara bilgiler verdiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Bursa Barosu Genç Avukatlar Meclis Başkanı Türker Sarnık, ilk defa oy kullanacak olan meslektaşlarına seslenerek oy kullanımı konusunda dikkat edilmesi gerekilen hususlar hakkında bilgilendirmede bulundu.  

Başkan adaylarından Av. Şerafettin Yavuz, “Projelerimizi düz yazmadık yaşadık, samimiyetle geliştirdik ve seçilirsek bunların yaşama geçirilmesi için çalışacağız. Meslektaşlarımız ve Baromuz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya talibiz” dedi. Diğer aday Av. Gürkan Altun ise “Tüm projelerimiz hayata geçirilmeye uygun ve Bursa Barosu’nun kurumsallığına yakışan projelerdir. Mesleğin ve meslektaşlarımızın gerekliliklerini aynı zamanda toplumun da beklentilerini karşılayacak türden projeler ürettik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X