Genç işadamlarından Yeşim Tekstil’e ziyaret

Üretim kapasitesi ve ihracat hacmi ile yıl boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ziyaret edilen Yeşim Tekstil, son olarak Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi üyelerini ağırladı.

Genç işadamlarından Yeşim Tekstil’e ziyaret

 Derneğin Başkanı Onur Özkul ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yı makamında ziyaret etti.


Önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi pladıkları projeleri anlatan Özkul, Yeşim Tekstil’i övgüler dizdi. Özkul, şunları kaydetti:


“Yeşim Türk tekstil sektöründe çok önemli bir yere sahip. Bizim için ise daha özel bir yeri var. Çünkü CEO’su Şenol Şankaya derneğimizin Bursa şubesinin hem kurucu üyesi hem de onursal üyesidir. Biz bugün kendisinden Bursa’da tekstilcilerle ilgili bir komisyon kurulduğu takdirde izleyeceğimiz yolu, kendi şirketi ile ilgili hikayesini ve bizlere önerilerini dinledik. Üyelerimizin yaklaşık yüzde 30’u tekstil işi ile meşgul olduğundan bu ziyaret bizim için büyük önem taşıyor. Bu önemli paylaşım için kendisine çok teşekkür ediyorum.”

‘BÜYÜK ONUR DUYDUM’

Ziyaretin ardından görüşlerini dile getiren Şenol Şankaya, TÜGİAD Bursa Şubesi yönetimini misafir etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, ”Çünkü 26 sene önce şubenin ilk kurucularından biriydim” dedi. Gençlerin ziyaretinin kendisini çok keyiflendirdiğini anlatan Şankaya, ”Onlarla geçmiş tecrübelerimi, sektördeki acı-tatlı anılarımı paylaştım. Ayrıca onların komisyon olarak hayata geçirebilecekleri çalışmaları konuştuk. Kendilerinin ihracata yönelik çalışmalarını üst kademelerle paylaşacağım. Çok güzel çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Genç arkadaşlarımızın enerjik vizyonlarına katkı sağlamak için bir araya geldiğimiz bir ziyaretti” diye konuştu. TÜGİAD heyeti Şankaya’yı ziyaretinin ardından bir saha turu da yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X