Genç kadının sonu da annesi gibi oldu

Adana’da eşinden gördüğü şiddet yüzünden karnındaki bebeğini düşüren genç kadın, kendini asarak intihar etti.

Genç kadının sonu da annesi gibi oldu

Olay, Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi 4071 Sokak’taki konutlarda meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce evlenerek İstanbul’a yerleşen Beyhan Diren (28), eşinden şiddet görmeye başladı. Hamile olduğu dönemde de eşinden şiddet gören genç kadın, bu yüzden çocuğunu düşürdü. Beyhan Diren, bunun üzerine eşinden boşanarak bir yıl önce Adana’ya döndü ve ailesi ile yaşamaya başladı.

Yaşadığı sıkıntıların ardından bunalıma giren Diren, psikolojik tedavi görmeye başladı. Yaklaşık 3 ay önce iyileştiğini öne sürerek ilaç kullanmaktan vazgeçen Beyhan Diren tedaviyi bıraktı.

Genç kadın, dün akşam saatlerinde evde kimse yokken yatak odasında kendini iple asarak intihar etti. Akşam eve gelen baba Basri Diren, kızını odasında ölü buldu. Baba Diren’in ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, genç kadının öldüğünü belirledi.

ANNESİ DE 14 YIL ÖNCE İNTİHAR ETMİŞ

Beyhan Diren’in evlenmeden önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, Diren’in annesi Jale Diren’in de 2001 yılında iple kendini asarak intihar ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X