Genç kalemden başarı öyküsü

“Gerçek Korku Hikayeleri” adını taşıyan ilk kitabının imza gününde okurlarıyla buluşan Bursalı öğrenci Furkan Kılıç, ”Hayatıma yazar olarak yön vermeyi düşünüyorum” dedi.

Genç kalemden başarı öyküsü

DİLEK ATLI

Lopus Yayınları’ndan çıkan “Gerçek Korku Hikayeleri” adlı ilk kitabıyla adını duyuran Furkan Kılıç, önceki gün Bursa Hilton’da okurlarıyla buluştu. 

İlginin yoğun olduğu etkinlikte edebiyat severler, Bursalı genç yazara kitap imzalatarak sohbet etme şansı buldu. 

İmza gününe Hilton Genel Müdürü Murat Ergül de katılarak, Kılıç’a kitap imzalattı.

YOĞUN İLGİ

Yeniceabat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Kılıç, ilk kitabının gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Bundan sonra hayatıma yazar olarak yön vermeyi düşünüyorum” dedi. 

Genç kalem, hikaye okumak ve paylaşmak için Wattpad adını taşıyan sanal program üzerinden öyküler yazmaya başladığını ifade ederek, “Korku ve gerilim türüne ilgi duyuyordum. Her tür kitap okumama rağmen daha çok bu alanda yazmaya başladım” dedi. 

Kılıç, genç yaşta yakaladığı başarı öyküsünü şu sözlerle aktardı: 

“3 yıl önce yazmaya başladım. Hikayelerden oluşan kitabımı iki yıl önce Wattpad’te paylaştım. Okuma sayısı 2 milyonu aşınca yayınevinden teklif geldi. Böylelikle kitabım, Lopus Yayınları’ndan çıktı. Öyküyle başladığım yazarlık serüvenime devam etmek istiyorum. Kitabı bir yıl gibi bir sürede bitirsem de, sıkı bir araştırma sürecim oldu. Çünkü kitaptaki 93 hikaye birçok bilgi içeriyor.”

Yoğun ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu vurgulayan Kılıç, “Bu büyük ilgiyi beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Gerçek Korku Hikayeleri adını taşıyan kitabımın ikincisini yazıyorum. Bu, bir seri olacak. Diğer taraftan roman da kaleme alıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X