Genç Kestel umursamadı: 1-2

19 Yaş Altı Ligi’nde Bursa’yı temsil etmeyi daha önceden garantileyen yeşil beyazlılar, son maçında Tütünspor’a 2-1 yenildi.

Genç Kestel umursamadı: 1-2

Bursa U-19 Yaş Ligi 1. Küme Play-off A Grubu son maçında Tütünspor’a 2-1 mağlup oldu. İlk yarıda her iki takımında gol çabaları sonuçsuz kalınca devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. Genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden Kestel Belediyespor, 82’de Yusuf Tan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 89. dakikasında ve Ali ve 90+1’de ise İbrahim’le üst üste goller bulan Tütünspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Hasan Baş (**), (İpek Emiroğlu **), Sinan Şahin (**), Berat Bulut (**)

KESTEL BELEDİYESPOR: Yusuf (**), Hasan (**), Deniz (**), Yusuf Bağaş (*) (Dk.50 Emrah *), Utku (**) (Dk.75 Emre *), Can Bulut (**), Baki (**), Burak (**), Efe (*), İlker (*) (Dk.55 Can Akbulut *), Yusuf Tan (**)

TÜTÜNSPOR: Bedirhan (**), Furkan (**), Emre (***), Eray (**), Sezgin (**), Ali (***), İbrahim (***), Koray (*), Furkan (**), Emirhan (**), Talha (**)

GOLLER: Dk.82 Yusuf Tan (Kestel Bld), Dk.89 Ali, Dk.90+1 İbrahim (Tütünspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X