Genç kız lüks otomobilde mahsur kaldı

Genç bir kadın, lüks otomobilin içinde mahsur kaldı. Kapıları açılmayan araçtaki kadını kurtarmak için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 1 saat sonra sürücünün gönderdiği anahtarla mahsur kalan kişi araçtan çıkarıldı.

Genç kız lüks otomobilde mahsur kaldı

Olay, saat 10.00 sıralarında İstanbul Ataşehir İçerenköy Mahallesi Topçu İbrahim Sokağı’nda meydana geldi. 

İddiaya göre, yabancı plakalı bir otomobilde mahsur kaldığını belirten Buse Koyun telefonla polisi arayarak yardım istedi. 

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açmak istedi. Fakat kilitli olduğu için kapılar açılamadı. Polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekiplerini de arayarak yardım istedi. 

Araç içinde mahsur kalan kadının sürekli cep telefonu ile konuştuğu görüldü. Gazetecilerin kendisini görüntülediği fark eden genç kadın yüzünü gizlemeye çalıştı. 

Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri genç kadınla cep telefonu ile konuşmaya başladı. İtfaiye ve polisin tüm müdahalelerine rağmen kapı açılmadı.

Daha sonra otomobil sahibi Yusuf Bulut’a cep telefonuyla ulaşan itfaiye görevlileri camı kırmak istedi. Bulut’un camın kırılmasına izin vermemesi nedeniyle itfaiye ekipleri de çaresiz kaldı. 

Yaklaşık bir saat sonra otomobilin anahtarını getiren Bulut, kameralara görünmemek için olay yerine gelmedi. Otomobilin kapısı anahtarla açılarak genç kadın kurtarıldı. 

Yüzünü kapatan genç kadın polis otosuna bindirilerek ifadesi alınmak üzer polis merkezine götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X