Genç kıza uyuşturucu kullandırmaktan tututlandılar

İznik İlçesi’nde lunaparkta tanıştıkları 17 yaşındaki E.D. adlı genç kızı evlerine alıkoyup uyuşturucu kullandırdığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Genç kıza uyuşturucu kullandırmaktan tututlandılar

İznik’in Çerkeşli Köyü’ne mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere anne ve babasıyla gelen E.D., kurban bayramının birinci günü “Ben lunaparka gidiyorum. Döneceğim” diyerek ayrıldı. Ailesi kendisinden haber alamayınca, polise başvurdu. Yapılan araştırma sonrası genç kız dün İznik’in Lefke Kapısı yakınlarında tek başına gezerken buldu. 

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilip çocuk şubesi ekiplerince psikologlar kontrolünde ifadesi alınan E.G., gittiği lunaparkta A.T. ile tanıştığını bu kişi ile birlikte İ.E. adındaki arkadaşının evine gidip burada kendisine uyuşturucu verildiğini söyledi. 

Bunun üzerine polis A.T. ile İ.E.’yi de gözaltına alıdı. Yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen zanlılar bugün çıkartıldıkları nöbeci mahkemece ‘Küçük yaşta kız çocuğunu alı koymak’ suçundan tutuklanarak cezaevine kondu. Yapılan sağlık kontrolünde cinsel istismara uğramadığı belirlenen E.D. ise ailesine teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X