Genç kızlık hayalini gerçekleştirecek

Önceki akşam İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde unutulmaz bir konsere imza atan Sibel Can, Ocak ayında çıkaracağı Burhan Bayar şarkıları albümünün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Genç kızlık hayalini gerçekleştirecek

BENİM SÖYLEMEMİ İSTEDİ!

Sibel Can, önceki akşam İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, yeni albüm heyecanını paylaştı. Albümde Mutlu Ol Yeter,  Yalnızım, Mavi Mavi gibi bir çok efsane şarkılarnın bestekarı olan Burhan Bayar’ın eserlerini seslendirecek olan Can, “Benim için bir onur albümü diyebilirim. Genç kızlık hayalim gerçekleşiyor. Sevgili İbrahim Tatlıses’in, Müslüm Gürses’in söylediği bütün şarkılar bir bayan olarak ilk defa ben söyleyeceğim. Burhan Bey özellikle benim seslendirmemi istemiş. Bu da dünyanın en güzel şeyi” dedi. 

İSTESİN HER ZAMAN YANINDAYIM

İbrahim Tatlıses’in hazırlıklarını sürdürdüğü yeni albümünde İmparator’la düet yapacağı haberleri çıkan Sibel Can, buna her zaman hazır olduğunu söyledi. Tatlıses’e destek mesajı veren Sibel Can, “Zaten İbrahim Bey’le de ilgili bir haber çıktı. Onun da albüm çalışması başladı. Beni de çok heyecanlandırdı. Yeter ki istesin, ben her zaman onunlayım. Ben hazırolda bekliyorum. Biz bir aileyiz” dedi. Öte yandan sahne kıyafetlerini kızı Melisa’nın seçtiğinin altını çizen sanatçı, girdiği sıkı diyetle bir hayli zayıfladığı da gözden kaçmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X