Genç MÜSİAD, KOSGEB’i Ziyaret Etti

Genç MÜSİAD Malatya Başkanı Muhammed Barış Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB Müdürü Murat Seki’yi ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşa…

Genç MÜSİAD, KOSGEB’i Ziyaret Etti

Genç MÜSİAD Malatya Başkanı Muhammed Barış Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB Müdürü Murat Seki’yi ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Genç MÜSİAD Malatya Başkanı M.Barış Yılmaz, KOSGEB’in özellikle genç girişimcilere sunduğu teşvik ve destekleri yakından takip ettiklerini belirtti. Genç MÜSİAD’ın zaman zaman KOSGEB ile protokol imzaladıklarını söyledi. Murat Seki’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yılmaz, özellikle genç girişimcilere verilen destekler için KOSGEB’e teşekkür etti. KOSGEB Malatya Şube Müdürü Murat Seki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. SEki, Genç MÜSİAD’ın, her zaman KOSGEB ile ortaklaşa çalışmalara imza attığınıifade ederek, teşekkür etti. Seki, yeni girişimcilik eğitimleri hakkında ve yapılan yatırımlar hakkında konuklara bilgiler aktardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X