Genç MÜSİAD’tan, TÜİK’e Ziyaret

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Avni Dizman’ı makamında ziyaret etti. Kurum ziyaretlerine devam…

Genç MÜSİAD’tan, TÜİK’e Ziyaret

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Avni Dizman’ı makamında ziyaret etti. Kurum ziyaretlerine devam eden Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak TÜİK Malatya Bölge Müdürü Avni Dizman ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Yılmaz, Türkiye ekonomisiyle ilgili çalışmaların, TÜİK verilerinin referans alınarak yapıldığını kaydetti. Yılmaz, “Ekonomik analizler ve değerlendirmeler de buna göre şekillendiriliyor. Bu yüzden TÜİK’in verileri büyük önem taşıyor. Enflasyon, gelir dağılımı, işsizlik oranları gibi bizleri yakından ilgilendiren konuların takibini TÜİK üzerinden yapıyoruz” şeklinde konuştu. Genç MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜİK Malatya Bölge Müdürü Avni Dizman ise yerel, bölgesel ve ülke bazında çalışmaların yapıldığını aktardı. Dizman, “Sizler bizlerin veri kaynağısınız, biz kaynağından aldığımız veri ve bilgileri tekrar paylaşıyoruz. Bu süreçte sizlerin bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sivil toplum kuruluşlarıyla kamu kuruluşlarının işbirliğinin son derece önemli olduğunu ifade eden Dizman, çalıştıkları projeler hakkında Genç MÜSİAD üyelerine bilgiler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X