Genç raketler kupa kaldırdı

Okullararası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği’nde kızlarda Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi, erkeklerde ise Özel Final Okulları (A) Takımı şampiyon oldu.

Genç raketler kupa kaldırdı

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okullararası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Acemler Masa Tenisi Salonu’nda gerçekleştirilen final maçlarının ardından kızlarda Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi, erkeklerde ise Özel Final Okulları (A) Takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Erkeklerde 43, kızlarda 13 ekibin katıldığı organizasyon heyecana sahne oldu.

KUPAYA UZANDILAR

Nefes kesen maçların ardından kızlarda Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi rakiplerini geride bırakırken, ikinci Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Özel Tan Okulları üçüncü ve Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Özel Final Okulları (A) Takımı’nın şampiyon olduğu erkeklerde ise Yedi Renkli Çınar Okulları ikinci, Özlüce Sınav Koleji üçüncü ve Final Okulları (B) Takımı da dördüncü sırada yer aldı. Organizasyonda dereceye giren ekipler kupaları törenle aldı.

Final maçlarının ardından erkeklerde şampiyon olan Özel Final Okulları (A) Takımı’na kupasını Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güney takdim etti.

Kızlarda birincilik kürsüsüne çıkan Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X