Genç ressamın Bursa çıkarması

Bursa’da ilk kez kişisel sergisiyle görücüye çıkan genç ressam Büşra Göksu, birbirinden farklı teknikleri kullandığı koleksiyonuyla büyük ilgi topladı.

Genç ressamın Bursa çıkarması

DİLEK ATLI

Tayyare Kültür Merkezi’nde açtığı ikinci kişisel sergisiyle Kocaeli’nden sonra Bursalı sanat severlerin karşısına çıkan ressam Büşra Göksu, kullandığı birbirinden farklı teknikle ziyaretçilerin övgüsünü topladı. Sergide tuval üzerine yağlı boya, akrilik-asamblaj, toz pastel, kolaj ve ekslibris çalışmalarından oluşan toplam 25 eser sanat severlerle buluştu. Sergi, 18 Nisan Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

 

REALİST DOKUNUŞLAR…

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı mezunu genç ressam, sergideki eserlerinin 4 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti. Kendini realist olarak tanımlayan Göksu, ziyaretçilerden olumlu eleştiriler aldığına değinerek, şunları söyledi:

“Serginin Atatürk portresiyle başlaması ziyaretçilerden övgü aldı. Realist eserlerle bir sanatçı olarak ne demek istediğimi açıkça ortaya koyma fırsatı buluyorum. Sergi ile amacım, sanata değer katmanın yanı sıra onu sevdirmek. Her eserimde benden bir şeyler var. Kendimi resimle ifade ediyorum. ”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X