Genç yeteneklerin kaleminden 20 padişah

Yaşları 14 ile 25 arasında değişen ve üniversitelerin yetenek sınavına hazırlanan Bulvar Sanat Resim Atölyeleri öğrencileri, ‘Osmanlı Padişah Portreleri’ sergisiyle Hünkar Köşkü’nde boy gösterdi.

Genç yeteneklerin kaleminden 20 padişah

DİLEK ATLI

Ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan kara kalem çalışmaları için sanat atölyesi sahibi Derya Yavaş, “Amacımız üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize dosyalarında kullanabilecekleri başarılara imza atmalarına yardımcı olmak” dedi. Sergi, mayıs ayının ilk haftasına kadar ziyarete açık kalacak.

Hünkar Köşkü Müzesi’ndeki havuzlu salonda yer alan sergide 20 Osmanlı padişahı konu oldu. Sergiye Derya Yavaş ‘ın yanı sıra Ahsen Duman, Belgin Çömlekoğlu, Betül Ataş, Dilara Sultân Namdar, Ebru Atan, Emine Cansel, Emrah Gökçe, Enes Saltık, Gülten Gezer, İrem Aydın, İlayda Özcan, Kübra Özkul, Nilgün Ölmez, Ömürhan Gür, Seda Yaman, Selin Filiz, Sinem Orhan, Vildan Erdoğan, Yüsra Gülay ve Zehra Gülay eserleriyle renk kattı.

Hünkar Köşkü Müzesi’ndeki kara kalem sergisinin ardından Sultan Abdülmecid, Sultan Abdulaziz, 5. Mehmet Reşat ve Atatürk’ün gerçekçi silikon heykel çalışmaları daimi olarak sergilenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X