Genç zirveye çıktı

Nilüfer Belediye BUGES’ten Ali Genç, İtalya’da düzenlenen B2/B3 Futsal Dünya Şampiyonası’nda rakip fileleri 10 kez havalandırarak gol kralı oldu.

Genç zirveye çıktı

İtalya’nın Calgari şehrinde yapılan ve 8 ülkenin katıldığı B2/B3 Futsal Dünya Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyesi BUGES’ten Ali Genç, gol kralı oldu. Milli takımın baş antrenörlüğü ve kaptanlığını da yapan Genç, İtalya’da rakip fileleri 10 kez havalandırırken, krallık kupası aldı. Ali Genç, 2009 yılında Fransa’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda da en iyi oyuncu ödülünü almıştı.

SEVİNÇ KATLANDI

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Ali Genç’in dışında Mahir Kazan, Uğur Karakaş olmak üzere toplam 3 oyuncuyla milli takıma en çok oyuncu veren kulüp olurken, Genç’in gol kralı olmasıyla sevinç ikiye katlandı. Dünya Futsal Şampiyonası gol kralı ödülünü İtalya Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sandro Di Girolamo’nun elinden alan Ali Genç, “Ülkemi, Bursa’yı ve Nilüfer Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X