Gençler Avrupa’yı keşfediyor

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ‘Gençler Avrupa’yı Keşfediyor’ programında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamuran Rençber’i ağırladı.

Gençler Avrupa’yı keşfediyor

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen toplantıda Prof. Dr. Kamuran Rençber, AB’nin kuruluş tarihçesi ve Türkiye’nin geçmişten bugüne üyelik sürecini anlattı. Bursa Kent Konseyi Koza Salonu’nda düzenlenen programa BKK Başkanı Semih Pala, BKK Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Şahin, BKK Gençlik Meclisi Başkanı Buse Kumbara ve gençler katıldı.

BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Kent Konseyi’nin Türkiye’nin en güçlü ve en aktif kent konseyi olduğunu söyledi. Bursa Kent Konseyi’nin herkesle ve her kesimle ilişki kurabildiğini anlatan Pala, yılda 1500 etkinlik yapabilecek güçte olduklarını belirtti. 

AB öncesi oluşan Avrupa Toplulukları hakkında da bilgiler veren Rençber,  Avrupa Toplulukları’nın oluşumunu Avrupa’daki düşünsel mirasın veya çabaların sonucuna bağlaması gerektiğini dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X