Gençler buluştu

Voleybol Gençler Ligi’nde 2. etap maçları başlarken, Bursa ekipleri ilk günü galibiyetle tamamladı.

Gençler buluştu

Gençler Voleybol Ligi ikinci etap grup müsabakaları start aldı. 

1. Lig’de mücadele eden ekiplerin genç takımlarının yer aldığı organizasyonda müsabakalar yine Ankara ve İstanbul’da oynanırken, ekiplerimiz 2. etaba galibiyetle başladı. 

Gençler Ligi’nde İstanbul’da gerçekleştirilen bayanlar müsabakalarında Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor yer alırken, Ankara’da yapılan erkekler maçlarında İnegöl Belediyespor mücadele ediyor. Ekiplerin 2’şer gruba ayrıldığı ligin ikinci etabında Nilüfer Belediyespor, Sarıyer Belediyespor’u 3-0’la geçti. 

ŞANS TANIMADILAR

İstanbul’daki diğer temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor ise Trabzon İdmanocağı’nı set vermeden geçerken, erkeklerdeki ekibimiz İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyespor engelini 3-2’yle geçmeyi başardı. 

Bayanlarda ilk etabı 5. sırada bitiren Büyükşehir Belediyespor, bugün saat 13.00’te İstanbul 50. Yıl Spor Salonu’nda Sarıyer Belediyespor, ilk etap sonunda 4. sırada yer alan Nilüfer Belediyespor ise saat 15.00’te Fenerbahçe ile karşılaşacak. 

İlk etap sonunda grubunda 4. sırada bulunan İnegöl Belediyespor, Ankara Beştepe Spor Salonu’nda saat 15.00’te İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X