Gençler hırs küpü

Bursaspor’un Side kampında Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadroya dahil ettiği genç isimler performanslarıyla dikkat çekiyor.

Gençler hırs küpü

U-21 takımından alınan Enes Ata, Muhammet Şengezer, Süheyl Çetin, Mehmet Zeki Çelik, Oğulcan Şahin ve Mertcan Erdem teknik heyetin gözüne girebilmek için var güçleriyle savaşıyor. 

CİVELLİ VE FERNANDAO KAMPA KATILDI

Hazırlıklarına 3 gündür Side’de sürdüren Bursaspor’da Renato Civelli ve Jose Fernandao dün gece geç saatlerde kampa katıldı. Her iki oyuncunun da bugünkü antrenmanlara çıkması bekleniyor. 

CUMA-PAZAR MAÇ VAR

Bursaspor’un Side kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşmeye başladı. Yeşil beyazlılar cuma günü saat 17.00’de Dinamo Bükreş, pazar günü ise yine aynı saatte Çin takımı Guizhourenhe ile karşılaşacak. 

FIRTINA DİNDİ TİMSAH SAHAYA İNDİ

Sabah çalışmasını salonda gerçekleştirilen yeşil beyazlılar, akşam havanın sakinleşmesi sonucu yeşil çime ayak bastı. 

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Side’de devam eden Bursaspor’da yoğun tempo devam ediyor. Sabah çalışmasını Akdeniz’deki fırtına nedeniyle salonda gerçekleştiren yeşil beyazlılar akşam havanın sakinleşmesi sonucu sahaya indi. Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretindeki antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Daha önceki idmanlarda kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapan yeşil beyazlılar, bu kez taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Oyuncuların hırslı ve istekli görüntüsü teknik heyeti memnun ederken, Volkan Şen ve Cedric Bakambu performanslarıyla ön plana çıkan isimler oldu. 

GİDİN ARTIK BEYLER!

Her iki oyuncu da 2016’ya kadar olan bütün alacaklarını istiyor. Yönetimin bir sezonluk alacaklarının yarısını verme teklifine ise iki isim de olumsuz yaklaşıyor. 

Bursaspor’da Sebastien Frey ve Taye Taiwo sorun olmaya devam ediyor. Sözleşmelerinde yazan madde gereği A takımla antrenmanlara çıkmaya devam eden ikiliye Side kampında da yoğun baskı uygulanıyor. Yeşil beyazlıların yollarını ayırmak için uzun süredir ugraştığı iki oyuncuyla görüşmeler sürerken, sözleşmelerin feshi için Frey’in de Tawe Taiwo’nun da 2016 yılına kadar bütün alacaklarını istediği öğrenildi. 

PARALARA BAK PARALARA

Bursaspor yönetiminin ise iki oyuncuya da 1 sezonluk alacaklarının yarısını vermeyi teklif ettiği gelen haberler arasında. Bu öneriyi kabul etmeyen Frey ve Taiwo’nun  bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Bilindiği gibi Frey Bursaspor’dan yıllık 1 milyon 750 bin Euro, Tawe Taiwo ise yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de iki oyuncunun durumundan oldukça rahatsız olduğu biliniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X