Gençler hırs küpü

Bursaspor’un gelecek vaat eden isimleri Bünyamin Kasal, Furkan Emre Ünver, Talha Çalışkan, Mert Örnek, Utku Türk ve Kubilay Kanatsızkuş, OLAY Spor’a A takımda kalıcı olacaklarını söyledi.

Gençler hırs küpü

TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor’da geçen sezon A takım ile maçlara çıkan isimler Bünyamin Kasal, Furkan Emre Ünver, Talha Çalışkan, Mert Örnek, Utku Türk ve Kubilay Kanatsızkuş çalışmalara erken start verdi. Genç oyuncular U-21 takımı antrenörü Turhan Şen nezaretinde Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yaklaşık 10 günlük bir antrenman yaptı. Bu isimlerden Kubilay Kanatsızkuş, Mert Örnek, Furkan Emre Ünver, Talha Çalışkan, Bünyamin Kasal bugün Özlüce’de ilk etap çalışmalarına başlayacak Bursaspor’un A takımına katılacaklar.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Vakıfköy’de yapılan antrenmanlarda OLAY Spor’a konuşan genç isimlerden Kubilay Kanatsızkuş, ‘Geçen sezon A takım kadrosunda ilk kez bulunma şansı yakaladım. Önce kupada ardından da ligdeki son maçta goller atma başarısı gösterdim. Bu sezon daha çok şans bularak önümüzdeki yıllarda Bursaspor’un santraforu olmak istiyorum’ dedi. Mert Örnek ise, ‘Hamza hocamız bize güvenerek büyük şans verdi. Bu şansı iyi kullandığımızı düşünüyorum. Benim ve bütün genç arkadaşlarımızın hedefi Bursaspor’un Vakıfköy’den çıkan efsane isimleri gibi kalıcı olmak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X