Gençler ilk etabı bitirdi

Voleybol Gençler Ligi’nde 1. ayak maçları tamamlanırken, Bayanlarda Nilüfer Belediye 4, Büyükşehir Belediye 5. sırada yer aldı. Erkeklerde İnegöl Belediyespor ise ilk etabı 4. sırada tamamladı.

Gençler ilk etabı bitirdi

Gençler Voleybol Ligi birinci etap grup müsabakaları tamamlandı. 1. Lig’de mücadele eden ekiplerin genç takımlarının yer aldığı organizasyonda müsabakalar Ankara ve İstanbul’da oynandı. Gençler Ligi’nde Ankara’da gerçekleştirilen bayanlar müsabakalarında Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor yer alırken, İstanbul’da yapılan erkekler maçlarında İnegöl Belediyespor mücadele etti. Ekiplerin 2’şer grubu ayrıldığı ligde zirve bayanlar A Grubu’nda Eczacıbaşı, B Grubu’nda ise VakıfBank’ın oldu.

2. ETAP ŞUBAT’TA

Erkeklerde ise ilk etabı A Grubu’nda Halkbank, B Grubu’nda Ziraat Bankası zirvede bitirdi. Bayanlar A Grubu’nda mücadele eden Bursa ekipleri ise ilk etapta istediğini alamadı. Müsabakalar sonunda 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alan Nilüfer Belediyespor 4. sırada yer alırken, Büyükşehir Belediyespor ilk etabı 5. sırada tamamladı. Erkekler A Grubu’nda yer alan İnegöl Belediyespor ise 5 maçta aldığı 2 galibiyetle ilk etabı 4. sırada bitirdi. Gençler Ligi ikinci etap grup müsabakaları, 2-8 Şubat 2015 tarihleri arasında erkeklerde Ankara’da, bayanlarda da İstanbul’da oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X