‘Gençler istesin biz yapalım’

Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen söyleşide öğrenciler sordu, ilçe yöneticileri yanıtladı.

‘Gençler istesin biz yapalım’

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşiye katılan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Kaya ile Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Tosun, liseli gençlerin sorularını yanıtladı. Liseli gençler merak ettikleri konuları, karşılaştıkları sorunları ve kendi çözümlerini şehrin yöneticileri ile paylaşarak, sorularına yanıt aradılar. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, gençlerin görüş ve önerilerinin kendileri için son derece önemli olduğunu, gençliğin daha aktif ve şehrin sorunları ile yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek, “Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılması gereken ne varsa yapmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, “Gençler istesin biz yapalım. Sizlerin şehrin idaresine daha fazla katkı sunmasını istiyor ve bekliyoruz. Bu konuda ister eleştiri, ister öneri, ister yol gösterici olarak bizlere her zaman ulaşın. Bizlerin zaman zaman gözden kaçırdığı şeyleri sizler görebilirsiniz. Gençler hiçbir zaman çekinmesin, bizlere ulaşıp dilediği talepleri bildirsin. Biz de yerine getirelim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X