Gençler kapış kapış

Sezonu çifte kupayla kapatan U-21 takımının gözde isimlerinden Emirhan Aydoğan, Mert Örnek, Furkan Emre Ünver ve Furkan Soyalp’i şimdi de bordo beyazlılar istiyor.

Gençler kapış kapış

Bursaspor’un genç isimleri transferin gözdesi oldu…Geçen sezon U-21 takımında gösterdikleri performansla dikkat üzerine çeken genç isimler için kulüpler adeta sıraya girdi. Bursalı antrenör İsmail Ertekin yönetiminde PTT 1.Lig’e çıkan Bandırmaspor, yeşil beyazlılar’dan Kubilay Kanatsızkuş, Emirhan Aydoğan, Furkan Emre Ünver, Furkan Soyalp ve Sedat Dursun’u isterken, İnegölspor’da yeşil beyazlıların kapısını çaldı.

 

İFTAR ORGANİZASYONU

Genel Menajerliğe İsmail Güldüren’i, Teknik direktörlüğe ise Osman Özdemir’i  getiren ve 2016-2017 sezonunda PTT 1.Lig’e çıkmayı kafasına koyan bordo beyazlılar, Bursaspor’dan Emirhan Aydoğan, Mert Örnek, Furkan Emre Ünver ve Furkan Soyalp’i istedi. Geçtiğimiz sezon Bursaspor scouting ekibinde görev yapan İsmail Güldüren’in yeşil beyazlı yönetiminde iltibat kurduğu ve önümüzdeki günlerde iki yönetimin bir iftar organizasyonunda biraraya geleceği belirtildi. 

HAMZA HOCA KİMLERİ DÜŞÜNÜYOR?

Bursaspor yönetiminin ise genç isimlerle ilgili ne karar alacağı merak ediliyor. Başkan Ali Ay’ın konuyu Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşeceği ve yol haritasının ona göre çizeleceği belirtildi. Bu arada Hamza Hoca’nın Kubilay Kanatsızkuş, Mert Örnek, Emirhan Aydoğan ve Furkan Soyalp’i yeni sezon hazırlıklarına dahil etmeyi düşündüğü ve net kararını kamp dönüşü verebileceği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X