Gençler şölende buluştu

Yaklaşık bin 200 genç basketbol, atletizm, okçuluk, voleybol ve güreşte hünerlerini sergiledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik ve Spor Şöleni, Keles Kocayayla’da renkli görüntülere sahne oldu.

Gençler şölende buluştu

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, DAĞDER (Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği), Belediyeler ve Milli Eğitim Müdürlüğü, dağ bölgesindeki 4 ilçe gençleri için önemli bir projeyi hayata geçirdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik ve Spor Şöleni, Kocayayla’da yapıldı. 

Dağ yöresi ilçeleri gençlerinin spor yoluyla birbirleri ile tanışıp kaynaşmaları, yetenekli öğrencilerin tespiti ve müsabaka heyecanını yaşamaları amacı ile çeşitli spor branşlarının yer aldığı Gençlik ve Spor Şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe farklı yaş gruplarından katılan yaklaşık bin 200 genç basketbol, atletizm, okçuluk, voleybol ve güreş dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girmek için ter döktü. 

HER YIL AYRI BİR İLÇEDE

Bu yıl ilk kez Kocayayla’da düzenlenen ve her yıl ayrı bir ilçede yapılarak geleneksel hale getirileceğini ve önümüzdeki yıl II.Gençlik ve Spor Şöleni’nin Harmancık ilçesinde yapılacağını dile getiren DAĞDER Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya, “Bir arada olmayan insanların kaynaşmasını beklemek hayalden ibarettir. Kişiler arasında sevginin oluşması bir takım birlikteliklerin gerçekleşmesi ile mümkündür.” dedi. Kaya, bu Gençlik ve Spor Şöleninin yapılmasında öncülük eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, belediyelere ve diğer tüm kurumlara teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X