Gençler sporla buluşsun

GHSİM Şahin, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde bir araya geldiği ilçe ve şube müdürleriyle sürdürülen gençlik ve okul sporları faaliyetleri ile sportif çalışmalar, proje ve etkinlikleri masaya yatırdı.

Gençler sporla buluşsun

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından artırılarak sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik çalışmaları ve projeler Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında ilçe ve şube müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda il merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Gençlerin sporla buluşturulması için yerel yönetimler, taban birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Şahin, daha fazla gencin sporla buluşturulması ve gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

​Şahin, sportif çalışmaların yanı sıra okul sporlarıyla ilgili çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda daha fazla öğrencinin okul sporları faaliyetlerine katılması için çalışmaların artırılmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X