Gençler üzerinden açık mesaj!

Muhammed Şengezer ve Emirhan Aydoğan’la 5 yıllık sözleşme yapan Bursaspor’da sırada Mert Örnek, Furkan Emre Ünver ve Kubilay Kanatsızkuş var… Tarife aynı; 50 bin TL peşinat, 10 bin TL aylık, 10 bin TL maç başı.

Gençler üzerinden açık mesaj!

Bu sezon yapılan transferler sonrasında büyük borç batağına saplanan Bursaspor Kulübü, gelecek adına kurtuluşu gençlerde arıyor. Yeni sezonun startını altyapıdan vererek  Muhammed Şengezer ve Emirhan Aydoğan’la 5’er yıllık yeni sözleşme yapan yönetim, mali denge konusunda da üst yapıya açık mesajını gönderiyor.

SIRADA BEKLEYENLER

Yeşil beyazlılar, Muhammed ve Emirhan’dan sonra 31 Mayıs 2018’de sözleşmesi bitecek Mert Örnek ve 31 Mayıs 2017’de mukavelesi tamamlanacak Furkan Emre Ünver’e de 5 yıllık sözleşme imzalatmaya hazırlanıyor. Daha önce profesyonel yapılan Kubilay Kanatsızkuş’un sözleşmesi ise 31 Mayıs 2020’ye kadar uzatılmıştı. 

AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

Başkan Ali Ay ve ekibi, herhangi bir kriz yaşanmaması ve A Takım’daki oyunculara da örnek olması açısından genç isimlere standart maaş uygulaması yaptı. Muhammed ve Emirhan’ın rakamlarını 50 bin TL peşin, 10 bin TL maaş ve 10 Bin TL maç başı olarak düzenleyen yönetimin, diğer genç oyunculara da aynı tarifeyi uygulayacağı öğrenildi. Bu uygulamanın da  Ağustos ayından başlayacağı da ifade edildi. 

Ertuğrul’la da uzatılacak

Çaykur Rizespor’da kiralık oynayan ve sezon başında takıma dahil olacak olan Ertuğrul Ersoy’a da yönetim uzun soluklu sözleşme önerecek

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X