Gençlerbirliği yönetimi görev dağılımını yaptı Hedef play off

Süper Amatör ligde önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro hedefleyen ve yaklaşık 2 hafta önce genel kurul toplantısını yaparak yeni yönetimini seçen Gençlerbirliği, yeni yönetim içindeki görev dağılımını da gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Ertuğrul Gündüz yeni sezon için grup şampiyonluğu ve play off hedefi ile yola çıkacaklarını ifade etti.

Gençlerbirliği yönetimi görev dağılımını yaptı Hedef play off

Yaklaşık 2 hafta önce olağan genel kurul toplantısını yaparak yeni yönetimini seçen Gençlerbirliği’nde Ertuğrul Gündüz başkanlığa seçilmişti. Gündüz yeni yönetimi ile ilk toplantısını yaparak görev dağılımını da gerçekleştirdi.

Hedef play off

Ertuğrul Gündüz yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek, Gençlerbirliği olarak hedefimiz grp şampiyonluğu ardından da play offa kalmak. Bu doğrultuda yeni ekibimiz ve oluşturacağımız yeni kadro ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

İşte kulüpteki yeni görev dağılımı

Başkan Ertuğrul Gündüz, Başkan yardımcısı Burak Barış Akın, Alt yapıdan sorumlu başkan yardımcısı Abdurrahman Demir, Sponspor Temsilciliği başkan yardımcısı Gökhan Babaoğlu, Denetmen Tolga Örgün, Futbol Şube sorumlusu Fatih Demir, A Takım sorumlusu Özen Aydın, A Takım sorumlusu Hakan Dolar, Sportif Direktör Özgür Ekinci, Genel Kaptanlar Hakan Öztürk ve Oğuz Kurtoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu Alperen Aydın, Dış İlişkiler Sorumlusu Mustafa Arslan, Lokal Tesis sorumluları Şahin Kapitan ve Görkem Çetin, Alt yapı futbol okulu sorumluluları Polat Çakır, Emin Sevinç, Birol Yılmaz, Osman Sevinç, Kadın Futbol Takımı Sorumlusu Orhan Öztürk, Sosyal Medya sorumlusu Bilal Sert, Basın Sözcüsü Oğuzhan Örgün, Federasyon temsilcisi İsmail Arslan.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X