Gençlerbirliği’nden bol müjdeli yemek!

Orhangazi’nin en köklü kulüplerinden biri olan kırmızı lacivertliler geçtiğimiz sevgililer gününe özel olarak düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

Gençlerbirliği’nden bol müjdeli yemek!

NEVZAT OKUMUŞ

Bursa 1. Amatör Küme 3. Grup’ta bu sezon orta sıralarda kalan ve Süper Amatör Küme’ye çıkma play-off’larını kaçıran Orhangazi Gençlerbirliği, dayanışma gecesinde bir araya geldi. Kulüp yönetiminin Sevgililer Gününe özel olarak düzenlediği Çınar Restaurant’taki organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Geceye kırmızı lacivertli yönetim ve sporcuların yanı sıra Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da katıldı.

11 saha geliyor!

Eski bir Gençlerbirliği futbolcusu olan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kulübün ilçenin lokomotifi olduğunu belirtti. Çağlayan, ‘İlçe Stadyumu ile Spor Salonu kaldırılacak ve başka bir noktada çok daha iyileri yapılacak. Yeni bir suni çim saha projemizin yanında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu yıl içinde Orhangazi’nin dış mahallelerinde toplam 11 futbol sahası inşa edilecek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X