Gençlerden Başkan Altepe’ye teşekkür

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Dinçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti.

Gençlerden Başkan Altepe’ye teşekkür

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, Diyarbakır’ın Sur İlçesi’ne yapmış oldukları ziyaret sağladığı katkılardan dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür eden Dinçer, Sur İlçe Teşkilatı tarafından Recep Altepe’ye gönderilen teşekkür plaketini de takdim etti.

Diyarbakır izlenimlerini  Başkan Altepe’ye aktaran Dinçer, “Diyarbakır’daki dava arkadaşlarımız, sizin katkılarınızla yapmış olduğumuz ziyaretten dolayı çok sevindiler. Sizlerin selamlarınızı oradaki dostlarımıza, askerlerimize ve polislerimize ilettik” şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Recep Altepe ise, “Siz gençlerin bu yapmış olduğu ziyaretten dolayı hepinizi tek tek tebrik ederim. Sizlerle gurur duyduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X