Gençlerden Dündar’a nezaket ziyareti

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Gençlerden Dündar’a nezaket ziyareti

Geçen ay düzenlenen kongrede Osmangazi İlçe Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Semih Peksert ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu gün burada bulunan genç arkadaşlarımız için bu yeni bir süreç, yeni bir heyecan. Bu hareketin kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’da sizlerin bu gün içinde yer aldığınız teşkilatlarda siyasi hayatına başladı. Ben inanıyorum ki, son derece dinamik bir yapıya sahip olan AK Parti’de geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız” dedi. 

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert de, görevi kısa bir süre önce devraldıklarını, zaman kaybetmeden AK Parti’ye yakışır bir gençlik kolları olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Peksert, “Osmangazi Gençlik Kolları olarak, sizlerin sahip olduğu tecrübelerden faydalanarak parti ve belediye çalışmalarında başarılı olmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Peksert, ziyaretin sonunda Başkan Dündar’a bir çini vazo hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X