‘Gençlerden saygı bekliyorum’

Aleyna Tilki’nin sesine tahammül edemediğini söyleyerek gündem yaratan Demet Akalın, konuya Uludağ’da açıklık getirdi ve genç meslektaşlarına bazı önerilerde bulundu.

‘Gençlerden saygı bekliyorum’

FIRAT TORAMAN

ALEYNA’YA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM

Winterfest kapsamında dün Uludağ’da konser veren Demet Akalın, samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki için yaptığı, ‘Sesine tahammül edemiyorum’ sözleriyle dikkat çeken Akalın, ‘Aleyna’nın, ‘Basit insanların çok hayranı olur’ açıklamasını yakıştıramadım. Daha 16’sında böyle cümleler kuruyorsa, 30’unda ne yapacak bilmiyorum. Ben yeni arkadaşlardan sadece saygı bekliyorum. Bizim önümüzde daha Ajda Pekkan’lar var’ dedi.

REDDEDİLEMEYECEK BİR TEKLİF

Bir izdivaç programı sunması için aylık 1 milyon TL teklif edilen Demet Akalın, kararını açıkladı. Konser programı ve ailesine zaman ayırmak adına teklifi reddettiğini söyleyen Akalın, ‘Aslında teklif hayır denmeyecek kadar iyiydi. Ama o işi kabul etseydim şarkıcılık ve annelik işlerim askıya alınacaktı. Ama yaz için bir müzik yarışmasından jüri üyeliği teklifi geldi. Haftada bir kez olursa o olabilir’ diye konuştu.

Demet Akalın, Uludağ’da yakın dostu Bahar Şer’le hasret giderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X