Gençlere ’Değerlerimiz’ Konulu Konferans Verildi

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan gazeteci yazar İzzettin İçin, gençlere ’değerlerimiz’ konulu konf…

Gençlere ’Değerlerimiz’ Konulu Konferans Verildi

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan gazeteci yazar İzzettin İçin, gençlere ’değerlerimiz’ konulu konferans verdi. Siirt Zübeyde Hanım Lisesi konferans salonunda, okulun halkla ilişkiler bölümü öğrencilerini katıldığı etkinlikte konuşan İzzettin İçin, insanların uğradığı değişim ve Avrupa insanlarına karşı duyulan özentinin gençleri kendi değerlerinden uzaklaştırdığını söyledi. Batı kültürünün değerleriyle örtüşmediğini aktaran gazeteci-yazar İçin, “Hayata hazırlanmak için değerlerimize uygun malzemelerle teçhizatlanmalıyız. Bu teçhizatlar da merhamet, sevgi, cömertlik ve dayanışmadır. Manevi dünyamız olan paylaşımcı ve merhamet duygusu gelişmiş ve insani yolun dışına çıkmayan bir kültüre ve kimliktir. Bu hususlara dikkat etmek zorundayız. Aksi takdirde kendimiz olmaktan çıkarız” dedi. Okul müdürü İdris Yolbaş’ın da katıldığı toplantı soru cevapla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X