Gençlergücü’nde zor günler sürüyor!

BAL’da son sırada bulunan ve kümede düşmeye en büyük adaylardan olan İnegöl ekibi sahasında Altınova Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Gençlergücü’nde zor günler sürüyor!

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta bir türlü istenilen sonuçları alamayan ve haftalardır son sırada yer alan İnegöl temsilcisi Gençlergücü sahasında ağırladığı Altınova Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. 

Rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyan mavi siyahlılar 24. dakikada Semih’in attığı golle maçta 1-0 geriye düştü. 

Kalan bölümlerde yediği bu gole bir türlü karşılık veremeyen sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak 8 puanla son sırada düşme tehlikesini hissetmeye devam etti.

SAHA: Kurtuluş Tesisleri

HAKEMLER: Mehmet Şibal (*), Gökmen Çamlıbel (*), Okan Gündüz (*)

GOL: Dk.24 Semih (Altındağ B.)

İNEGÖL GENÇLERGÜCÜ: Bilal (*), Aykut (*), Serkan (**), Ömer (*), Emrah (*)(Dk.46 Yusuf *), Berat (*), Ali (**), Narman (*), Özgür (*)(Dk.70 Yakup *), Egemen (**), Savaş (*)

ALTINOVA BELEDİYESPOR: Mehmet (**), Uğur (**), Melih (**), Fatih (**), Kudret (**), Semih (**), Oğuz (*), Cihan (*)(Dk.59 Samet *), Mehmet (*)(Dk.59 Samuel *), Riza (*)(Dk.77 Harun *), Abdurhaman (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X