Gençlerimiz finalde

Geçen yılın şampiyonu ABD’yi 1-0’lık skorla deviren U16 Milli Takımımız Ege Kupası finalinde yarın Fransa ile karşılaşacak.

Gençlerimiz finalde

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Manisa ve ilçelerinde bu yıl 16.’sı düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası’nda grup maçları tamamlandı ve finale yükselen takımlar belli oldu. 

A Grubu’nda mücade eden U16 Milli Takımımız, Turgutlu’da oynanan son grup maçında geçen yılın şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri’ni 26. dakikada Görkem Çelik 1-0 mağlup etti. Daha önce Norveç ile 1-1 berabere kalan, Romanya’yı 2-0 yenen Millilerimiz, 7 puanla grup lideri olarak finale yükseldi.

FİNALİN YERİ DEĞİŞTİ

U16 Milli Takımımız ve B Grubu 7 puanla ilk sırada tamamlayan Fransa ile yarın finalde karşılaşacak. Daha önce Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.00’te başlayacağı açıklanan final maçı, Manisa’daki Mümin Özkasap Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak. 

A Grubu ikincisi Norveç ile B Grubu ikincisi Çek Cumhuriyeti ise aynı gün saat 12.00’de Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde 3.’lük-4.’lük maçı oynayacak.

EGE KUPASI’NDA DÜN

A GRUBU

Romanya-Norveç: 2-0

Türkiye-ABD: 1-0

 

B GRUBU

Yunanistan-Çek Cumh.: 0-2

Fransa-Ukrayna: 3-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X