Gençlerimize güvenmeliyiz

Samet Aybaba ‘Hayat geçiyor arkanızda bıraktıklarınız çok önemli. Oyuncuya aile gibi davranır, sevgi verirseniz sahadaki oyunlar zaten aynı’ dedi. 

Gençlerimize güvenmeliyiz

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin, TFF’nin destekleriyle düzenlediği, 2’nci FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı devam ediyor. 30 Kulüp Takımlarında Genç Oyuncu Gelişimi ve A Takım Süreci Dünya Futbolunda Altyapı – Oyuncu Gelişim ve Bursaspor konulu panelde Teknik Direktör Samet Aybaba ve yardımcı antrenör Selçuk Erdoğan açıklamalarda bulundu. ‘Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri’ kapsamında gerçekleştirilen organizasyona sözlerine Metin Türel’in kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek başlayan Samet Aybaba, ‘Metin hoca çok özel bir adamdı mekanı cennet olsun’ dedi.

MODEL SEÇİYORUZ

Samet Aybaba, Buraspor’a ilk geldiğinde Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Serdar Aziz, Eren Albayrak ve Muhammet Demir’in A takımda olduğunu belirterek, şunları söyledi:  ‘6 maçta 5 galibiyet aldık. Biz ayrıldık ve Ertuğrul Sağlam geldi şampiyonluk yaşadı. Bu sezon geldim ve başkanla konuşarak altyapıya yatırım yapalım dedik. Vakıfköy’de de inanılmaz enerji yakaladık. 16 oyuncumuz oradan kadroda. Model seçiyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. ‘

AİLE GİBİ DAVRANMAK ÖNEMLİ

‘Kitap okumaları gerektiğini, saygılı olmalarını, ülkelerini sevmelerini ve iyi giyinmelerine kadar her şeyi anlatıyoruz. Ülke olarak gençlerimize fazla değer vermiyoruz. Model oyuncular çıkarabilirsek gençlerimize hizmet etmiş oluruz. Hayat geçiyor arkanızda bıraktıklarınız çok önemli. Oyuncuya aile gibi davranır, sevgi verirseniz sahadaki oyunlar zaten aynı. Önemli olan onlara güvenmek. Ben, ekibimle birlikte bunu yapmaya devam edeceğim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X