Gençlerin ‘ateşle dansı’ yürekleri ağza getirdi

Avcılar’da üç gencin sivrisinek gazı ile oynadıkları ‘ateşle dans’ yürekleri ağza getirdi.

Gençlerin ‘ateşle dansı’ yürekleri ağza getirdi

Arkadaşlarının üzerine önce sivrisinek tüpüyle gaz sıkıp çakmakla ateşe veren gençlerin, yanan arkadaşlarının üzerindeki alevlere bir de gaz sıkarak ateşi körüklemeleri dikkat çekti.

Görüntüler, İstanbul’un Avcılar ilçesi’nin Tahtakale Mahallesi’nde yer alan bir işyerinde geçtiğimiz Pazar günü çekildi. İşyerinde bulunan üç genç, ellerindeki sivrisinek spreyini önce arkadaşları Rıfat’ın üzerine sıktı. Ardından çakmakla ateşleyerek üstüne üstlük bir de sprey sıkarak alevleri körüklediler. Gencin önce sırtına, ardından göğsüne, bu da yetmeyince bu kez de kapüşonu üzerinden başına sprey sıkan gençler çakmakla yakarak farklı bir eğlenceye imza attılar.

Gençler, tehlikeli oyunu bir de cep telefonu ile kaydederek bu anı ölümsüzleştirdi. Gençler, oynadıkları ‘ateşle dans gösterisi’ görüntülerini daha sonra kendi sosyal medya üzerinden paylaştı. Görüntülerde, görüntüleri çeken gencin “Yangın sahnesi 4. Şimdi Rıfat’ı güzel bir şekilde yakacağız. Yakan, elektrikçimiz Cihan” dediği duyuluyor. Görüntüler, “Yak onu yak” şeklindeki tezahüratlar ve birlikte attıkları kahkahalarla son buluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X