Gençlik aşısı!

Bursaspor, Vakıfköy’den kadrosuna kattığı futbolcularla yine gündemde… Yeşil beyazlıların, Futbol Federasyonu’na gönderdiği kadrosunda altyapıdan yetişen 21 yaş ve 21 yaş altı 11 profesyonel oyuncu bulunuyor.

Gençlik aşısı!

Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftası geride kalırken takımlarda kadrolarını şekillendirmeye başladı. Bursaspor, Futbol Federasyonu’na gönderdiği kadrosunda altyapıdan yetişen 21 yaş ve 21 yaş altı 11 profesyonel oyuncu bulunuyor. Timsah, 11 oyuncuyla Süper Lig’de gençlere şans veren 2’nci takım oldu. Trabzonspor, 12 genci Futbol Federasyonu’na bildirirken bordo mavili ekibi 11’er futbolcuyla Bursaspor ve Galatasaray izledi.

7’si A Takım’da

Yeşil beyazlıların kadrosunda altyapıdan gelen Berke Yılmaz, Canberk Yurdakul, Ertuğrul Ersoy, Furkan Soyalp, Gökhan Berkay Yıldız, Furkan Emre Ünver, Kubilay kanatsızkuş, Ataberk Dadakdeniz, Mert Örnek, Muhammed Şengezer ve Rüştü Hanlı bulunuyor. Bunlardan Ertuğrul, Furkan Emre, Furkan Soyalp, Kubilay, Ataberk, Muhummad ve Rüştü A Takım ile birlikte idmanlara çıkıyor. Kardemir Karabükspor ise sadece 3 oyuncu ile gençlerin konusunda listenin son sırasında bulunuyor.

TAKIMLAR

12 oyuncu: Trabzonspor

11 oyuncu: Bursaspor, Galatasaray

9 oyuncu: Fenerbahçe

8 oyuncu: Göztepe, Alanyaspor, Malatyaspor, Kasımpaşa

7 oyuncu: Akhisar Belediyespor, Kayserispor

6 oyuncu: Sivasspor, Konyaspor

5 oyuncu: Beşiktaş, Osmanlıspor, Antalyaspor

4 oyuncu: Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği

3 oyuncu: Karabükspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X