Gençlik Kampı’nda sosyalleşiyorlar

Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından bu yıl 17.’si gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, çocuklara ve gençlere kentlilik ve doğa bilinci aşılıyor.

Gençlik Kampı’nda sosyalleşiyorlar

Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Uludağ Yolu üzerindeki Yiğit Ali Mahallesi’nde bu yıl 3 Temmuz’da başladı. Geçen yıllara oranla daha fazla başvurunun olduğu kampın kapasitesinin de bu ilgiden dolayı artırıldığını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Çocuklarımız burada hem kentlilik hem de doğa bilinci kazanıyor. Aynı zamanda öğretmenlerimiz nezaretinde gerçekleştirilen çeşitli aktivitelerle de çocuklarımızın daha da sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Bu kampa sadece Bursa merkez ilçelerinden değil 17 ilçemizin tamamından öğrencilerimizin gelmesi bizleri daha da mutlu ediyor” diye konuştu. Toplam 8 dönemden oluşan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu yıl 26 Ağustos’ta son bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X