Gençlik spor engel tanımıyor!

Bursalı engelli sporcuların müsabakalara rahatlıkla gidebilmeleri için hazırlanan otobüsü tanıtan İl Müdürü Süleyman Şahin, daha fazla destek sözü verdi.

Gençlik spor engel tanımıyor!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden engelli sporculara örnek destek geldi. Engelli sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilmesi için özel olarak yaptırılan 32 yolcu kapasiteli otobüsünün tanıtımı dün gerçekleştirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Atatürk Stadı yanındaki binasının önünde yapılan organizasyona Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, GSHİM Süleyman Şahin ile Bursalı engelli sporcu kulüpleri katıldı.

Daha çok destek

32 yolcu kapasiteli özel otobüsün tanıtımı öncesi açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Engellilerimizin spor ile hayata tutunması amacıyla önemli bir çalışma yaptık. Gururla söylüyorum ki bu özel otobüsle engelli sporcularımız artık deplasmanlara giderken hiç zorlanmayacak. Bu ne ilk ne de bir son değil. Bundan sonra engelli sporcularımızın daha çok yanında olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X