Genel kurul öncesi Anıtkabir’e

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Birliğin bugün gerçekleştirilecek 72. Genel Kurulu öncesinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Genel kurul öncesi Anıtkabir’e

Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyetin, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu. Heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. 

Hisarcıklıoğlu, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: ”Cumhuriyetimizin bir asra yaklaşan tarihi, bütün dünyada hayranlık uyandıran, büyük bir onur ve gurur öyküsüdür. Türk özel sektörü olarak iktisadi kalkınmanın asıl aktörleri olduğumuzun bilinci içerisinde daha fazla üretim, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam için var gücümüzle çalışmaktayız. Dünya ekonomisine yön veren ülkelerin, ekonomileri en güçlü ülkeler olduğunun bilincindeyiz. O nedenle üzerimizde büyük bir görev ve sorumluluk mevcuttur. Bu konuda sizin aziz hatıranıza ve geniş ufuklu hedeflerinize layık olacağımıza söz veriyoruz. Bütün gayretimiz bu sözü tutabilmek içindir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X