Genel Müdür Erkan’dan ÇEK’e övgü

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK), Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı ağırladı. Genel Müdür Erkan’ın ÇEK’i ziyaretine, Bursa Ticaret İl Müdürü Zübeyr Tokgöz ile Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak da eşlik etti.

Genel Müdür Erkan’dan ÇEK’e övgü

Başkan Buğra Küçükkayalar, konuklara, ÇEK’in kuruluş amacı, mali yapısı, sosyal sorumluluk projeleri, yürütmekte olduğu çalışmalar ile hedefleri hakkında bilgiler verdi.
Kooperatifçilik Genel Müdürü Erkan’ı Çağdaş Eğitim Kooperatifinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükkayalar, “sosyal” amaçlı kooperatifçiliğin yayılmasına ve hukukî altyapısının oluşturulmasına desteklerinden dolayı bakanlık ve genel müdürlük çalışanlarına teşekkür etti.

Küçükkayalar, genel müdürlüğün açtığı yoldan ilerlemek amacıyla 24 Aralık’ta Bursa’da 16 kooperatifin katılımıyla “Sosyal Kooperatifçilik Çalıştayı” yaptıklarını, bu ve benzeri toplantıları daha sıklıkla yapacaklarını belirterek, “Yapısal, mali ve hukukî sorunlarımızın çözümü konusunda adımların atılmasını rica ediyoruz” dedi.

“ÇEK, ÖRNEK BİR KURUM”

Erkan, Çağdaş Eğitim Kooperatifi’ni, “Eğitim Kooperatifçiliği” konusunda yaptığı başarılı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan bir kurum olduğuna işaret etti. ÇEK’in bugünlere gelmesinde emeği geçenleri kutladı, yapının tanıtımı ve anlatımı konusunda her zaman destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Kooperatifçiliğin yurt genelinde tanıtımının yapılması amacıyla “Kooperatifçilik Treni” ve “Kooperatifçilik Otobüsü”nde Çağdaş Eğitim Kooperatifinin de yer almasını isteyen Necmettin Erkan, şöyle konuştu:

“Trenimiz ve otobüsümüz, Anadolu’nun bazı kentlerinde kooperatifçiliği anlatmak amacıyla yola çıkacak. Bu gezilerde ÇEK’in de yer almasını isteriz. Ayrıca, kooperatifçiliğin yapısal ve hukuksal sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları başlattık, inşallah yakın bir zamanda sonuç alırız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X