`Geniş aile isterim`

Bugünlerde Burak Özçivit`le yaşadığı aşkla gündeme gelen Fahriye Evcen, yaşamına tıpkı çocukluğundaki gibi geniş bir aileyle devam etmek istediğini söyledi.

`Geniş aile isterim`
Başrolünü sevgilisi Burak Özçivit’le paylaştığı ‘Aşk Sana Benzer’ adlı filmle beyazperdeye gelmeye hazırlanan Fahriye Evcen, samimi açıklamalarda bulundu.
 
3 ablasıyla birlikte 6 kişilik geniş bir ailede büyüdüğünü söyleyen güzel oyuncu, ‘Büyük aileleri çok severim. Hayat önüme, karşıma ne çıkaracak bilmiyorum. Ama ben de kalabalık bir aile kurmak isterim’ dedi.
 
TAM KIRILMA NOKTASINDAYIM
 
Hayatında yeni bir döneme girdiğini belirten Fahriye Evcen, bu durumu 28 yaşına basmasına bağlıyor. Bu yaşı, kadınlarda kırılma noktası olarak niteleyen Evcen, ‘Bu dönemde anneyle babayla ilişkiler değişir, gelişir, olgunlaşır. Sorumluluk duygumun arttığını söyleyebilirim. Belki de bu tür değişimlerin olgunluğu yansıyordur’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X