Geoffrey Bia için ‘1 milyon’a çıktık!

Yeşil beyazlılar, Bursa’ya getirip her konuda anlaşmaya vardığı Standart Liege’li Geoffrey Mujangi Bia’nın bonservisi konusunda bugün olumlu cevap bekliyor. 1 Milyon Euro’luk teklif kabul edilirse imzalar yarın atılacak.

Geoffrey Bia için ‘1 milyon’a çıktık!

Kaptan Volkan Şen’in kadro dışı kalmasından sonra kanat oyuncusu arayışlarına giren ve bu anlamda daha önce belirlenen Belçika’nın Standart Liege takımında oynayan Geoffrey Mujangi Bia’yı Bursa’ya getirerek anlaşma sağlayan Bursaspor’da oyuncuya verilen süre bugün doluyor. Yeşil beyazlı kulüp, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da kadroda görmek istediği Bia için istenen 2 milyon Euro’luk bonservis ücretini indirmeye çalışıyor.

Menajerleri bitirecek

Standart Liege’de hocasıyla anlaşamadığı için kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki kanat oyuncusu için yeşil beyazlı kulüp 500 bin Euro bonservis ücreti ödemeyi teklif etmişti. 

2 gün boyunca Özlüce Tesisleri’nde oyuncuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlı yönetim bu teklifi az bulan Standart Lige Kulübü’ne oyuncunun menajerleri aracılığıyla en son 1 milyon Euro’luk teklif sundu.

Büyük çıkış yaptı

Düşünmek için süre isteyen Belçika ekibinin bu teklife bugün yanıt vermesi bekleniyor. Bia’nın bonservisi için olumlu yanıt gelmesi halinde resmi imzalar yarın atılacak. Her iki kanatta oynayan 26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyerek 34 maçta 14 gol atıp 7 asist yaptı. Kulübüyle 30 Haziran 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu, daha önce Watford, Charleroi ve Wolverhampton formaları giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X