Gerçek aşklar taciz altında

Aynı dizide oynayan Elçin Sangu’yla Barış Arduç’u birbirlerine çok yakıştıran hayranları, iki oyuncunun gerçek sevgililerine ‘taciz mesajları’ atıyor.

Gerçek aşklar taciz altında

‘ÇÖPÇATAN’ FANLAR

‘Kiralık Aşk’ dizisinin başrollerini paylaşan Elçin Sangu ve Barış Arduç’un hayranları, ünlü oyunculara olan sevgilerini ileri bir boyuta taşıdı. Özellikle sosyal medya üzerinden sık sık ikiliyle ilgili yorumlar yapan hayranları, Sangu ve Arduç’un birbirlerine çok yakıştıklarını belirtip, gerçek hayatta ‘sevgili olmaları’ gerektiği yorumlarında bulunuyor.

SEN ARADAN ÇEKİL

Ancak ikilinin yalnızca sevgili olmaları temennisinde bulunmakta kalmayan fanlar Elçin Sangu’nun dizideki öpüşme karelerini, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken’e de gönderdi. Mesajın altına ‘Birbirlerine çok yakışıyorlar, sen aradan çekil’ notunu düşen Sangu hayranlarının Barış Arduç’un sevgilisi oyuncu Gupse Özay’ı da aynı şekilde taciz ettikleri ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X