‘Gerekirse soyunurum’

Bir zamanların çocuk yıldızı Neslihan Atagül’ün geçtiğimiz günlerde söylediği ‘Gerekirse soyunurum’ sözleri büyük ses getirdi; Google’ın en çok aranan ismi Atagül oldu.

‘Gerekirse soyunurum’

Dizi oyuncusu Neslihan Atagül “Ben senaryo iyiyse ve soyunmak gerekiyorsa soyunurum” sözleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül tek hedefinin adam akıllı bir oyuncu olmak olduğunu ve kamera önünde kural tanımadığını söyledi.

Atagül, “Şu anda bir dizi projesi yok… Biraz dinlenmek ve tatil yapmayı arzu ediyorum . Şu anda ‘Senden Bana Kalan’ adlı sinema filmim var. Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fazla fark var. Dizi daha çok fazla ticari bir şey.

Dizilerimiz 90 dakika olduğundan dolayı her hafta bir sinema filmi yapıyoruz esasen ” diyerek dizilerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu.

“Kendinize bir hedef koydunuz mu?” sorusuna genç oyuncu, “Benim sadece tek hedefim vardı şimdiye kadar ; o da oyuncu olmaktı. Ama adam akıllı oyuncu olmak “Türkan Şoray kuralları Türkiye ’nin acı bir gerçeği. Ben senaryo iyiyse ve soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Kural tanımam çünkü oyuncuyum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X