‘Gerekli takviyeler için çalışmalara başladık’

Bursaspor Başkan Adayı Timur Noyan, Şenol Güneş, Fernandao ve Josue konularına açıklık getirerek, “Şenol Hoca ile bir araya geldik. Hocamızla yola devam etmek istiyoruz. Josue ve Fernandao için önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağız” dedi.

‘Gerekli takviyeler için çalışmalara başladık’

Bursaspor Başkan Adayı Timur Noyan, Kozahan’da yeşil-beyazlı taraftarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Noyan, “Allah nasip ederse kongreyi aldıktan sonra Bursaspor bir değişim yaşayacak. Bu değişimi hep birlikte başaracağız. Bursaspor layık olduğu şekilde dik duran, Türkiye ve yurt dışından adından her zaman duruşuyla, başarılarıyla söz ettiren bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunu başaracağımızı umut ediyorum. Dışarıda 3, içeride 5 atan bir Bursaspor oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

“ŞENOL HOCA İLE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Teknik direktör Şenol Güneş’in akıbetiyle ilgili sorulan soruya cevap veren Noyan, “Şenol hocamız ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldik. Şenol hoca, takımın dağılmasını istemiyor. Bizde onunla aynı kanaatteyiz. Bir daha ki seneye birkaç takviye daha yapılmasını da istedi. Biz hocayla devam etmek istiyoruz. Allah kısmet ederse gerekli takviyeler için çalışmalara başladık. Kongreden çıkacak sonuca göre hayatımıza devam edeceğiz. Hocamızdan çok memnunuz ve kendisi de gayet başarılı. Gençlere şans verip, onları çok iyi anlayan hoca. Bursaspor’umuza çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Allah kısmet ederse hayatımıza hoca ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Noyan, Fernandao ve Josue için kongreden sonra çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Basın açıklamasının ardından Noyan, listesindeki isimlerle birlikte tarihi Kapalı Çarşı’yı gezdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X