Geri sayım başladı

Kupa Voley final etabında İnegöl Belediyespor 10 Ocak’ta Ziraat Bankası, Nilüfer Belediyespor 15 Ocak’ta Vakıfbank ve Büyükşehir Belediyespor da aynı gün Galatasaray ile karşı karıya gelecek.

Geri sayım başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Kupa Voley’de, final etabı maçları 10 Ocak’ta start alıyor. Erkeklerde 10-12 Ocak tarihleri arasıda gerçekleştirilecek final etabı maçları Balıkesir, 15-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kadınlar final etabı maçları ise Ankara’da oynanacak. 3 ekibimizin de yoluna devam ettiği Kupa Voley’de İnegöl Belediyespor, Balıkesir Yeni Salon’da gerçekleştirilecek final etabında Ziraat Bankası ile 10 Ocak’ta saat 12.00’de karşı karşıya gelecek. Bursa ekibi, rakibini yenerse 11 Ocak’ta Fenerbahçe-Maliye Piyango maçının galibiyle finale yükselebilmek için karşılaşacak. Kupada final maçı ise aynı salonda 12 Ocak’ta oynanacak.

KAZANIRLARSA KARŞILAŞACAKLAR

Kadınlarda ilk etapta rakiplerini safdışı bırakan Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor ise Ankara’da gerçekleştirilecek final etabında mücadele edecek. İlk etapta İdmanocağı’nı geçen Nilüfer Belediyespor, Başkent Spor Salonu’nda 15 Ocak’ta Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 12.00’de oynanacak. Çanakkale Belediyespor’u kupanın dışına iten Büyükşehir Belediyespor ise aynı gün saat 14.00’te Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu 2 maçta da galibiyete ulaşan ekipler 16 Ocak’ta final için karşılaşacak. Kupada final ise 17 Ocak’ta oynanacak. Kupa sonunda şampiyonluğa ulaşan ekipler önümüzdeki sezon CEV Kupası’nda oynama hakkını elde edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X