Geri sayım sürüyor

Gürsu yarı olimpik yüzme havuzunda tadilat işlemleri bitme aşamasına geldi.

Geri sayım sürüyor

OSMAN GÜNEŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Gürsu Belediyesi tarafından tadilatı devam eden Gürsu yarı olimpik yüzme havuzu bitme aşamasına geldi. Ufak eksiklikleri bulunan havuzun ocak ayının sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor. Tesisin son durumu hakkında bilgi almak amacıyla Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ile birlikte kompleksi denetleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, tesisin Gürsu’da fark yaratacağını söylerken, yaklaşık bir ay içinde hizmete açılacağını belirtti. 

Işık “Yüzme Havuzunun çatısı, özel ekipler tarafından hafif yapısıyla görsel bir güzelliğe sahip uzay çatı sistemi ile kapatıldı. Gürsu Belediyesi ısıtmalı yarı olimpik yüzme havuzunu hayata geçirerek ilçemiz insanını spor ve sağlık alanında güzel bir hizmetle buluşturmayı hedefliyor” diye konuştu.

Başkan Işık tadilattan sonra yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun Gürsu’lu vatandaşlara yaz/kış hizmet vereceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X