Geriye kardan adamları kaldı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, anne ve 3 yaşındaki ikiz çocukları evlerinde ölü bulundu. Aile faciası sonrası çocukların olaydan 1 gün önce yaptığı kardan adam görüntüleri ortaya çıktı.

Geriye kardan adamları kaldı

Bülent Civanoğlu / OLAY

İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak’ta yaşayan Zahide Kahraman (23), eşi Mustafa Kahraman’ın (23) telefonuna “Hakkını helal et” şeklinde yazılı mesaj gönderdi.

Mesaj üzerine hemen eve gelen baba Kahraman, kapı içeriden kilitli olduğu için camı kırarak eve girdi.

Kahraman, eşi Zahide’yi iple kendini asmış şekilde, 3 yaşındaki ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin’i yerde hareketsiz yatar halde buldu.

Komşularının yardımıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nilüfer Ek Binasına kaldırılan genç kadın ve ikiz çocukların hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesetler incelenmek üzere, Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Dursunbey’de defnedilecekler

Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan alınan anne ve 2 kızının cenazelerinin, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Geriye kardan adamları kaldı

Acı olay sonrasında ailenin komşuları, “Çiftin problemi yoktu, yeni taşınmışlardı. Duyunca şok olduk. Çocuklar ölmeden bir gün önce kardan adam yapmışlar. O kardan adam da hala duruyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X