Gevaş’ta “Etik Değerler” Semineri

Van’ın Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul idarecileri ve öğretmenlere yönelik “Etik değerler” semineri verildi. Gevaş Öğretmenevi’n…

Gevaş’ta “Etik Değerler” Semineri

Van’ın Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul idarecileri ve öğretmenlere yönelik “Etik değerler” semineri verildi. Gevaş Öğretmenevi’nde düzenlenen seminere okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. MYO Müdürü Doç. Dr. Erkan Düz tarafından etik değerler konusunda geniş bilgiler verildi. Öğretmenlik görevinin dünyanın en zor görevi olduğuna dikkat çeken Düz, “Bizler çok kutsal bir görev yapmaktayız. Bizler eğitirken bir yandan da eğitiliyoruz. Öğretirken, öğreniyoruz. Dünyanın en zor işini yapıyoruz. Çünkü insan yetiştiriyoruz. Aranızda anne baba olanlar var, onlar daha iyi bilir. Sizler yarının Cumhurbaşkanını, Başbakanını ve birçok önemli kişileri yetiştiriyorsunuz. İşte bunları yetiştirirken nasıl bir eğitim vermemiz gerekir? Çocuklarımıza nasıl bir gelecek sağlamalıyız? Bunun hesabını iyi yapmamız gerekir. Dünyada maalesef tek başına yaşayan nesiller yetişmeye başladı. Dünya artık küçük bir köy, ama paylaşmayı bilmiyoruz. Kendisini seven ancak evrene de saygı gösteren nesiller yetiştirmemiz gerekir. Artık dünyada ve ülkemizde değerler eğitimi verilmeye başlandı. Matematik, sosyal veya diğer konulardan daha önemlisi değerler eğitimi vermemiz lazım. Yani adam gibi adam yetiştirmemiz lazım” dedi. Semiren, daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X